Як вибрати найкращий сонцезахисний крем?

Сонцезахисні засоби – це основна потреба нашого обличчя. Це дуже звична річ у нашому повсякденному житті. Так що не пропускайте. Регулярне використання сонцезахисних кремів для запобігання засмаги, старіння та раку.

На що варто звернути увагу, перш ніж купувати сонцезахисний крем?
1) Широкий спектр: захистить вашу шкіру від UVA-променів. Захищає від шкідливих променів.

2) Захист від сонця: необхідно звернути увагу на SPF на сонцезахисному кремі. Він захищає наше обличчя від сонячних променів. Намагайтеся вибирати велику кількість SPF більше 30.

3) Тип шкіри: це важливий елемент при виборі сонцезахисного крему. Деякі сонцезахисні засоби призначені для різних типів шкіри. Якщо у вас жирна або суха шкіра, вибирайте найкращий і підходьте для себе.

4) Інгредієнти: належним чином перевірте інгредієнти, перш ніж купувати сонцезахисний крем.

5) Водостійкість: водостійкі сонцезахисні засоби залишаються на вологому обличчі.

6) Термін придатності: належним чином перевірте термін придатності на сонцезахисному кремі. Прострочені сонцезахисні засоби шкідливі для вашої шкіри.

7) Текстура сонцезахисного крему: сонцезахисні засоби доступні у вигляді гелю, лосьйону, крему та спрею. Виберіть правильний для свого типу шкіри.

Якщо у вас жирна шкіра і ви хочете придбати правильний сонцезахисний крем?

SPF 50+
Водотривкість
Широкий спектр
Некомедогенний
Без масла
Матове покриття

Багато людей з жирною шкірою бояться, що їхня схильна до вугрів. І їм потрібні роз’яснення щодо вибору найкращого для них сонцезахисного крему. Але ось вихід: у вас шкіра, схильна до вугрів, і жирна шкіра. і вони не можуть вибрати правильний і викликають висипання. Сонцезахисні креми на мінеральній основі підходять для жирної шкіри та шкіри, схильної до вугрів. Він захистить вашу шкіру від шкідливих променів і подразнень. Людям з жирною шкірою необхідно користуватися сонцезахисними кремами. Люди з жирною шкірою стикаються з багатьма проблемами. цей тип шкіри передбачає надмірне вироблення шкірного сала та відкриті пори. Використовуйте відповідні сонцезахисні засоби і зробіть свою шкіру здоровою та сяючою.

Сонцезахисні засоби також запобігають захисту від синього світла. Також переконайтеся, що сонцезахисні засоби пройшли дерматологічне тестування. Сонцезахисні засоби – це нежирна формула, яка швидко вбирається. Тому його легко змішувати.

Якщо у вас суха шкіра? Слідкуйте за варіантами сяючого сяйва вашої шкіри.

Настійно рекомендується використовувати сонцезахисні засоби для сухої шкіри, щоб захистити та запобігти пошкодженню шкіри. Він також зволожує шкіру. ваш сонцезахисний крем повинен мати мінімум SPF 30+. Його слід захищати від сонячних променів і забруднень.

Шкідливий вплив відсутності сонцезахисного крему.

Ви знаєте, що сонцезахисні засоби є основною потребою нашої шкіри. Ультрафіолетове випромінювання, таке як UVA та UVB, пошкоджує шкіру, спричиняє рак шкіри та старіння. У будь-якому випадку, найкращим варіантом буде вибрати сонцезахисний крем, який підходить для вашої шкіри, і уникнути всіх цих проблем зі шкірою. Кожен тип шкіри потребує свого вибору сонцезахисного крему для своєї шкіри. Для потреб людей у ​​сонцезахисному кремі використовуються найкращі інгредієнти для посилення та захисту.

Оксибензон
Оксид цинку
Диоксид титану
Авобензон
Октиноксат
Гомосалат
Октокрилен
Етилгексил саліцилат
PABA
Екамсула
Енсулізол
Сулізобензон
Ретинілпальмітат
Падімат О
Діоксибензон
Троламіну саліцилат
триетаноламін

У літній сезон ваша шкіра швидко пошкоджується сонячними опіками UVA та UVB. Влітку максимально намагайтеся використовувати сонцезахисні засоби SPF 50+. використання сонцезахисного крему є одним із найкращих способів захистити шкіру від сонячних променів. Для досягнення найкращих результатів наносьте сонцезахисний крем двома або трьома пальцями. Влітку повторно нанесіть сонцезахисний крем з інтервалом у 2 години. Сонцезахисні креми — це засіб для видалення засмаги та пігментації, оскільки вони мають необхідні властивості.

Як правильно наносити сонцезахисний крем?
Багато людей використовують сонцезахисні креми, але вони використовують їх неправильно, і вони отримують пошкодження від сонячних променів і засмагають на обличчі. спочатку вимийте обличчя та висушіть його. Потім візьміть сонцезахисний крем і нанесіть його за правилом двох пальців на все обличчя та шию. Намагайтеся використовувати SPF більше 50+. Сонцезахисний крем діє протягом 2 годин, тому нанесіть його повторно. І виходьте на вулицю через 15 хвилин через час для вбирання сонцезахисного крему на обличчі. Якщо ваша шкіра жирна, нанесіть компактну або звичайну пудру.

Важливість використання сонцезахисного крему
Сонцезахисні засоби в основному пропонуються для ушкоджень сонцем і для захисту нашої шкіри від інших розчинів. Порівняно з іншими кремами, сонцезахисний крем набагато важливіше використовувати щодня для щоденного догляду за шкірою. Сонцезахисний крем має захисні елементи, які рятують вашу шкіру. Усі сумніваються, чи шкідливо використання сонцезахисного крему для нашої шкіри. Я сказав так. це добре для шкіри. Зменшує старіння шкіри. Крім того, він запобігає раку шкіри та сонячним опікам.